Er gået i indretningsekstase…

Jeg har bestemt mig for at holde efterårsferie. Og bare sidde og glo ind i en væg hele ugen, hvis det er det, jeg har lyst til. Simpelthen. For det trænger jeg til. Ikke nogen tvungen produktivitet. Okay, jeg skal nok fordybe mig i studiet i løbet af ugen og weekenden. Det er jo alligevel verdens bedste arbejdsvejr. I dag fik jeg spontan lyst til at gøre rent i trusser og gammel T-shirt. På den der tilbagelænede amerikanske måde (ja, jeg har lige set en amerikansk film) – og så endte det med, at her er så rent som aldrig før (vi snakker allermindst 3 år) – jeg fik masse-elimineret nullermændene, vasket alle overflader, ja sågar døre, af og vasket gulv over det hele. Og renset alle kringelkroge. Nu er alt shiny shiny happy og jeg føler en indre wellness så stor, at det knap nok kan beskrives. Med et rent hjem kan man begynde at overveje, om der er noget, der skal ændres eller opdateres. Jeg har taget to billeder. Mit soveværelse skal helt sikkert have et boost. Dynesektionen ser lidt kedelig ud – måske jeg skulle overveje at begynde at style min seng? Og en anden mikroændring i det Mettiske hjem er, at jeg har bestemt mig for, at Margot (min MacBook) permanent skal bo på denne stående arbejdsstation. Så kan jeg lette min røv, hvis jeg skal arbejde på dyret herhjemme. På bedste hæve-sænke vis. Og bordpladen er frigjort til andre aktiviteter. Mm. Er helt høj af al den rengøring. Må hellere ud i køkkenet og hysterisk producere humus og surdej og hvad jeg nu ellers kan finde på. I bedste husmorstil. Ah, hvor er det altså dejligt at have ferie. Det her er en helt fantastisk konstruktiv-ikke-lave-en-skid aktivitet. Me like. Very much. Og lidt billedmateriale:


Inde i det allerhelligste. Lidt spartansk, måske. Overvejer lidt hotel- eller boudoirstil.


Stående arbejdsstation – må forhindre mig i at hænge for meget foran computeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *