Ferie, svømmehal og wellness

Vi elsker stadig at have ferie. Især når vejret er godt. Og man er lysvågen allerede klokken 8. Ikke noget med at drive den af… op og få noget ud af dagen, som gamle mennesker jo har for vane at sige. Så tog jeg i Østerbro Svømmehal. Har længe gjort tilløb til det, for nu har jeg jo skrottet FitnessDK (og har ikke fortrudt det et eneste sekund) – men jeg tænkte, at det øjeblik mellem at man tripper ud af bruseren og 2-3 sekunder efter at man er plumpet i vandet, er så frygtelig koldt. Men det er jo løgn. Det var behageligt hele vejen gennem. Og jeg havde overbærenhed nok til at navigere mellem sprællende seniorer. Og bagefter er man så ren, så ren, nærmest nyfødt – så jeg skal helt klart afsted igen. Tror jeg napper mandag morgen som fast svømmedag. En gang om ugen. Resten af motionsbuffetten står på løb (må hellere anskaffe mig det varme løbeoutfit) og lange spadsereture – cykling og powerrengøring naturligvis. For sikke godt man har det med sig selv bagefter. Ah. Nu står der nyfødte boller i ovnen og simrer. Nej okay, boller er hverken nyfødte eller simrende… men you got the point. Glæder mig til at sætte tænderne i dem. Og finde ud af hvad jeg vil lave i dag. Der er frit valg på alle hylder nemlig. Tror nok jeg tager på café og læser alt det studierelaterede, jeg ikke har fået læst i løbet af ugen.

2 tanker om “Ferie, svømmehal og wellness”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *