Hyperkompleksitet

I dag tager jeg skraldet for at have danderet den hele ugen. Eller rettere sagt – jeg er bare kommet i gang igen. Og det er faktisk super skønt. Det kan virkelig betale sig at slappe af næsten en hel uge. Nu er jeg frisk og har et bedre overblik. Sidder på CBS (her er der kaffe og kantine, også om søndagen) og har gang i forskellige studierelaterede projekter. Jeg læser op på faget B31 og skriver indholdsfortegnelse til mit speciale i Google Docs. Og ser hvordan det begynder at brede sig ud. Miniprojektet i mit andet fag SF23 går nemlig ud på specialeforberedelse. Så hvorfor ikke gå i gang med de store linjer allerede nu? Og Docs fungerer fint hertil. Jeg er dog desværre meget i tvivl om jeg overhovedet kan finde tid til at skrive speciale til foråret, nu hvor vi vælger at satse på StreetSigners. Og der er et andet superspændende projekt, der er under opsejling. Men jeg har bestemt mig for at bare gå i gang med specialeforberedelserne alligevel. Og se hvor langt jeg kan køre den. Jeg tror nemlig meget på emnet – socialøkonomi og E-business – så det kan altid opdateres senere. Og jeg vil alligevel arbejde med det sideløbende med projekterne. Jeg sidder også og tænker over mine processer. Jeg hopper fra sted til sted, får nye tanker og ideer hele tiden. Kan slet ikke finde ud af at arbejde linært, hvor den tekst skal læses, og så skal den anden tekst læses. Måske jeg skulle overveje at acceptere, at min hjerne arbejder hyperkomplekst. Og så få det bedste ud af det. Bruge gode planlægningsværktøjer- og processer og så ellers go with the flow. Viljen er jo der. Jeg har bare lidt svært ved at arbejde efter den traditionelle linære proces. Men det er der jo også så mange andre, der har. Derfor overvejer jeg også at bare springe ud i det og skrive specialet på en lidt utraditionel og kreativ måde. Ligesom mit bachelorprojekt var en dokumentarfilm. Har I nogen gode ideer? Måske noget i retning af at blogge mit speciale; eller opbygge det som en wiki. Jeg har dog aldrig rigtig fattet hvordan man arbejder med en wiki, men bloggeriet er der til gengæld fuld styr på. Så måske jeg skulle starte det sådan. Og arbejde flermedialt. Tidligere erfaringer viser dog, at det forsumper, hvis jeg opretter en særlig blog til formålet, så jeg regner med at I må beklemres med nogle tanker i ny og næ. Når tiden så er moden til det, får jeg lavet en mere fokuseret blog omkring mit speciale. Og så i øvrigt, jeg har opdateret mit headerbillede. Det er Simone, der har taget det – og det er i forlængelse af et mini fotoprojekt til StreetSigners, som vi glæder os til at få flashet.

3 tanker om “Hyperkompleksitet”

  1. Hej Mette!
    Min kommentar er ikke specielt rettet mod dette indlæg, men blot en tilkendegivelse af, at du virkelig er et inspirerende menneske. Du har gang mange interessante projekter og jeg synes virkelig, at du er sej! Er sikker på, at dit speciale bliver rigtig godt og interessant.
    Jeg nyder at læse med herinde, for dine fagområder er enormt spændende og så skriver du godt. Så bare et lille tak for det herfra 🙂

  2. Åh, tak skal du have for de pæne ord – det luner med sådan en kommentar, Mette 🙂 Og giver mig lyst til at blogge lidt oftere end tilfældet er lige nu. Det er faktisk også meget rart at dele projekterne med jer herinde!

    1. Det var da så lidt 🙂 Det er jo altid rart med respons og jeg er rigtig glad for at læse med herinde. God aften og uhm den kage lyder altså god (læste lige indlægget fra i dag).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *