Kedsomhedsrelateret overspringshandling

Jeg sidder på ITU og keder mig noget så frygteligt. Tæsker mig nødtvungent gennem et frygteligt kedsommeligt arbejdspapir omkring Information Systems om en eller anden norsk standardisering indenfor mobile content services. Den tekst er altså næsten lige så usexet som lokumsbræt-skæg. Siger jeg bare. For et par dage siden proklamerede jeg, at moustache til mænd var lidt frækt. Det mener jeg stadig, at det er. Men ovre i den modsatte grøft har vi lokumsbræt-skægget. Tænk at så lidt ansigtsbehåring, arrangeret sirligt rundt om munden, i den grad kan ødelægge en mands image. Se bare den gode Frank; han har jo helt klart pæren i orden – men hans skæg? Er mænd, der er ved at plante sådan noget sporadisk mundbehåring, overhovedet klar over hvor hamrende usexet det er? Tro det eller ej, det er meget mere usexet end min tekst. Og den er slem. Åh, jeg dør af kedsomhed. Hvorfor skal jeg læse om sådan noget? Hvis ikke vi skulle lave øvelser til resten af holdet til på mandag var jeg dælme den, der var smuttet.

En tanke om “Kedsomhedsrelateret overspringshandling”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *