Status på studiet – første spadestik til speciale

Jeg har fået til opgave at skrive 0,25-0,5 side til i morgen med mit første bud på speciale-idéer. Problemfelt, problemformulering og metode. Det er let at snakke, men det er jo lidt sværere, når man ved, at ens speciale skal være et emne, man skal danne tæt parløb med i 6 måneder. Så det skal være noget, der er til at holde ud, endda noget, man finder spændende og som man kan bruge bagefter. Hvad det der med at kunne bruge til noget bagefter angår, så har jeg bestemt mig for at droppe fredagens fag og så skrive 4 ugers projekt i Teknologi med fokus på Human Computer Interaction, som jeg faktisk finder ok interessant; udvikling af design, koncepter, personas, scenario… det er næsten humaniora. Nå, hvor kom vi fra… jeg skulle jo i gang med at definere mit speciale. Godt nok lidt svært. Jeg tror, at nøgleordene bliver i retning af trends, social entrepreneurship, nye og innovative business models (de gamle systemer fra industrialderen er ved at kollapse – vi skal have opfundet nyt, specielt noget, der kan ruste os til fremtidens konkurrence fra nye supernationer) og så noget med globalisering, startups. Og StreetSigners. Mmhm. Tænke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *