StreetSigners – en opdatering

Så har jeg opdateret StreetSigners. I dag fik jeg hen på eftermiddagen nemlig lidt tid til at kigge på alle de her billeder som Simone har taget af Torsten og mig – og hov, ja bannerbilledet her på bloggen blev opdateret cirka samtidig, ikk? Vi kan jo endda finde ud af at posere – selv om det ikke føltes sådan, da vi akavet kravlede rundt på en skaterbane på Nørrebronx med et par skaterunger susende rundt om os. Og så fik jeg her til aften lige pludselig lyst til at lave en hel masse kommunikation. Og det var vist på tide. Jeg synes f.eks. I skal læse sektionen om StreetSigners. Krydser fingre for at den virker inspirerende. Min elendige samvittighed er helt klart sektionen med viden om tegnsprog. Den er desværre noget slatten. Hjælp, anyone med ekstra viden om tegnsprog og en skribent i maven? Men så har jeg jo også noget at kaste mig over, når altså forretningsplan og diverse procedurer og processer og dimser og og dippedutter er ved vejs ende. Om ikke andet så ville jeg med denne post gerne flashe dette herlige billede af den kære Torsten og så mig på skaterbanen. Og husk at Simone, der har taget billedet, leder efter en praktikplads – hun er et sandt scoop, så hvis nogen kender nogen inden for den fotografiske verden – så fang endelig hende eller smid en kommentar her! Vi kunne i samme åndedrag godt bruge en hel del mere PR end hvad vi hidtil har samlet… specielt i den hørende presse, som jo taler til vores målgruppe. Så hvis der er nogen journalister derude, der kunne spore en god historie om initiativ, fascination og kunsten at kaste med håndtegn, så tøv ikke med at kontakte mig. Ja, vi vil hellere end gerne tegne og fortælle!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *