Min jul og mit nytår

Jamen så gik der lige lidt tid igen. Julen var total stress-fri zone og jeg fik frådende vold-konsumeret 3 film og 2 bøger på halvanden døgn. Lige så glubsk som hvis det havde været noget marcipan-nougatkonfekt, som ingen jordisk chance har i min nærhed. Hvad glubskhed angår, har jeg netop overlevet et besøg i Magasin post-jul og pre-nytår. Omg. Jeg kæmpede mig ud med uforurettet sag – jeg har stadig alt for mange håndklæder i egyptisk bomuld og en rynkecreme, som jeg altså er alt, alt for ung til at spartle ud. Men bytteriet må så vente til januar, ligesom jeg har skrinlagt alle planer om nyt nytårs-outfit og heels. Det bliver genbrug i år. Men det er vel også lige meget, fordi jeg er blevet alt for fed, så jeg må hellere hoppe i et telt og så træne hver eneste dag i 2012. Hvad nytår angår, så holder jeg festen på Nørrebro, og vi har sigtet efter at lave et univers, der er inspireret af Pan’s Labyrint – noget grønt, sort, noget mos, mystik og magi – og en snert af en anden verden. Med spiseligt pynt. Desværre kunne vi ikke finde nogen euforiserende svampe, men vi fik shoppet lidt mos hos den lokale grønthandler, det virkede nemlig en tand for makabert at skrabe noget op af jorden på Assistens Kirkegård. Så nu er vi klar. Den står på nytårsbad i det Mettiske spa- og Wellnesscenter og så skal jeg lave årsberetning for 2011 og lægge en strategi for 2012. Eller sådan noget. Jeg har overvejet at skrive en Året der Gik 2011 men ved lige nu ikke helt om jeg kan overskue så megen refleksion. Først og fremmest skal jeg lige konsumere nogle lækre cornflakestoppe som min søster har produceret, og som vi ikke nåede at lave i juledagene, fordi der var så meget andet at spise og drikke. Og så var der badet. Ah, det bliver godt med det varme vand. Godt nytår!

En tanke om “Min jul og mit nytår”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *