Rum til at skrive opgave

Elsker dælme mit kontor. Smukke parketgulve, stuk i loftet, godt selskab. Og det skader jo ikke, at der er et visuelt lækkert indtryk. I dag har jeg dog lukket alle døre rundt omkring – tændt levende lys, forsynet mig med kaffe og vand. Lavet alle de rituelle handlinger, jeg overhovedet har kunnet finde på for at skabe ro og rum til opgaveskrivning. Det skranter stadig, men jeg er sikker på, jeg nok finder flowet. Mit miniprojekt i SF23 skal afleveres på onsdag, så mon ikke nød lærer nøgen kvinde at spinde? Regner med at mure mig inde her hele weekenden som behageligt alternativ til læsesalen. Der er mad i køleskabet og Nørrebrogade myldrer lige udenfor.

4 tanker om “Rum til at skrive opgave”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *