Søndags-status på de seneste uger

Det er søndag aften og roen sænker sig over casa Mettisma. Det har været nogle temmelige hektiske uger, de seneste uger. Der var en flytning til nye lokaler, min farfar gik bort, jeg skrev en eksamensopgave, jeg har været til bestyrelsesweekend, der har været to omgange ansættelsessamtaler og dertil hørende kontraktforhandlinger, opstart af nyt kursus, en social innovation workshop, en masse fremtidsplaner, et banklån, en stjålen cykel, en ny cykel, en skøn 30 års fødselsdag i casa Mettisma og så en julefrokost dagen efter. Jeg var godt nok smadret til sidst – dvs. i går aftes. Sov dejligt længe i morges og cyklede til Lyngby til familie-frokost og hjem igen. Og nu synes jeg at kunne skue ud mod den anden halvdel af december, der er forholdsvis fredelig – der er lidt mere kontraktforhandling, en julefrokost med holdet, eksamensprojekt med aflevering den 21, juleaften og nytårsaften. Nu skal jeg nok se at begynde at tage eksamensprojektet alvorligt, det er også startskuddet til min speciale, som jeg vil i gang med til marts. I mellemtiden kan jeg give den gas med StreetSigners – og jeg håber meget, at der bliver mulighed for at rejse langt væk et par uger, enten i løbet af de første 2 uger af januar eller så op mod marts. Har godtnok ikke nogen rejsemakker lige nu, men fik et forslag om en tur til Costa Rica – men pengepungen ville nok være gladere for 2 uger på langs på en thailandsk strand. Det kunne altså være skønt. Mm. Det at drømme… det er dejligt, at man har tid til at drømme – det kan faktisk godt blive for hæsblæsende til at man overhovedet kan sætte sig ned og bare dagdrømme ud i det blå. Håber I har det godt derude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *