Et lille pip

Hov, der gik vist sådan cirka 6000 år siden sidst jeg skrev. Blogs fylder bare ikke det samme i mit hoved som det engang har gjort. Men der er stadig livlig aktivitet inde i mit hoved. Jeg har rigtig travlt med at være iværksætter. Vi er i gang med at banke noget helt nyt op, en socialøkonomisk virksomhed ved navn Tegnstuen (stadig helt minus webdesign, grafik og logo) som er et spinoff fra StreetSigners. Vi har fået egne lokaler. Og udvidet staben. Der er mange nye ting, sejre, udfordringer, up’s og down’s – søvnløse nætter, armene op i vejret og spændende mennesker, interessante input, samtaler der skal tages, tanker der skal tænkes og foredrag der skal holdes og præsentationer der skal præsenteres. Jeg har lige været til denne her inspirerende konference og fik personligt hilst på Tania Ellis, som rigtig gerne ville høre mere om vores socialøkonomiske koncept – så der er blevet netværket lidt i dag. Og så har jeg jo naturligvis stadig studie og bestyrelsesarbejde. Jeg er indstillet på, at jeg ikke kan gabe over det hele på en gang, men jeg gør lige alligevel et forsøg. Men derfor blogger jeg heller ikke så meget for tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *