Søndag

Så er der søndag igen. Men hov. Jeg har jo lige haft søndag. Tiden går dælme hurtigt. Søndage er ellers en af mine yndlingsdage. Der er nogle, der hader søndage, fordi de mener, det er en hel lang dag uden nogen begivenhed. Man bliver mindet om sin egen eksistens og at søndag er en dag, som man helt selv skal fylde ud. Men jeg elsker mine søndage. Jeg har tid til mig selv. Jeg kan gå rundt i nattøj hele dagen. Rydde op, vaske op, gøre rent, få orden på geledderne herhjemme, når jeg til hverdage ikke har tid til det, fordi jeg altid er ret flad, når jeg kommer hjem. Så er det skønt at stå frisk op og at have en hel dag til at pusle om mig selv. Læse blade, læse bøger, gå en tur hvis vejret er godt, lave noget socialt hvis jeg har lyst. I morges sendte jeg min mor hjem og har siden kigget på rejser. For jeg skal jo rejse mere og kompensere for et temmelig rejseslunkent 2011. Mallorca til maj. En græsk ø til august satser jeg på. Og måske en fransk luksusvilla sammen med en flok venner engang i sommerens løb. Hvis jeg kan få 9 andre personer med på ideen. Dejligt hvis det bliver til noget det hele. For man skal huske at nyde livet når man ikke arbejder – også selv om jeg virkelig elsker det jeg laver. Og nu vil jeg gå i bad og så smide mig på sofaen med en god kop te med honning og se om jeg kan få læst nogle af mine 5 biblioteksbøger og magasiner. Helt uden stress. Næste aftale er noget mad og en tur i biografen i aften, den nye Marilyn-film, men det er der jo helt god tid til. Måske kan jeg endda nå i ro og mag at bage mig en lille valnøddebrownie. God søndag derude!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *