Det stof en inspirerende blog er lavet af

Jeg brokkede mig lige over, at der ikke var så mange sjove, seje blogs at finde – altså, jeg var jo ved at drukne i de ekstreme mængder af modeblogs. Men nu, hvor jeg tænker nærmere over det, så er der jo masser af de seje personer derude. For eksempel har jeg lige læst dette her indlæg ovre hos Michelle Hviid. Det er superærligt skrevet – og hun er dælme modig, for hun tør at stå 100% ved hvem hun er og hvad hun laver. Både forretning men også privat. Hun er åben om opture, nedture – motion, hjertesorg, børn, karriere og inspiration. Hun er så sej. Det er hende, der står bag Running Dinner og hun er iværksætter og foredragsholder og single. Hun har det sjovt og hun griber de øjeblikke i nuet, der dukker op. Jeg følger hende på Facebook, og det er altid skønt at læse hendes statusupdates. Det er fedt at hun står ved hvem hun er, og at hun har det godt som hun har det. Faktisk vil jeg gerne blive lidt mere ligesom hende. Åben om hvem jeg er, hvad jeg tænker – og bliver jeg inspireret, så vil jeg dele det med hele verden. Jeg synes det fungerer for hende at være professionel og personlig samtidig. Det er måske den personlige kant, jeg savner så mange andre steder i blogosfæren. Folk er jo så skidebange for at sige noget, som de fortryder på nettet. Og så er det jo så uendeligt meget lettere at skrive om det næste intetsigende  par sko, der skal hjem til samlingen med de mange andre fodfutteraler. Det synes jeg i hvert fald ikke er inspirerende.

2 tanker om “Det stof en inspirerende blog er lavet af”

  1. Sjovt som man læser ting forskeligt. Jeg opfatter Michelles blog som mindst lige så selvforherligenge, som den gennemsnitlige modeblog. Og det siger mere om hende (eller måske om mig) end om modeblogs, som der helt klart er for mange af…

  2. Interesting, Christian – jeg har bestemt ikke noget imod selvforherligende mennesker (jeg er jo lidt sådan selv) – men bare der er substans, det er det allervigtigste. Der er ikke meget substans i den nyeste (sponsorerede) amatør-mascaraanmeldelse…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *