Florida

Dagens program står på en masse pakkeri. I morgen kl. 8.25 sidder jeg nemlig i et fly på vej til USA. Nærmere bestemt Florida, og det er Orlando, vi skal til.

Torsten og jeg skal til Deaf Business Conference sammen med Herluf og Simon fra vores kontorfællesskab, som mere eller mindre er blevet døbt N26. Jeg har ingen idé om hvad det er, vi går ind til – men det bliver fedt at være med. Jeg går ud fra, at at det er noget med inspirerende oplæg og allervigtigst af alt – netværk, netværk og atter netværk.

Jeg er ret lun på hele idéen omkring USA og også meget spændt på at se, hvordan “Deaf business” fungerer ovre i USA. Der er jo masser af uløste behov og problemer, døve har over hele verden, og som man kan løse ikke gennem NGO’er men ved at tænke i entrepreneurship og forretningsinnovation. Mindre snak, mere handling. Det er den konklusion, jeg så småt er ved at nærme mig.

Man kan være nok så aktiv i foreningsarbejde, bestyrelser og ved at prøve at ændre den politiske dagsorden. Men man ser samtidig hver dag, hvordan det private erhvervsliv meget hurtigere og mere effektivt går ind og løser tingene til glæde for mange flere. Og det amerikanske marked er jo meget, meget større end det danske.

Nogle gange tænker jeg over, at det egentlig er ret imponerende hvad vi danskere har opnået i forhold til at vi er så lille et land og et sprog. Så kan godt forstå danske iværksættere, der rejser til USA og satser derovre.

Men nu skal jeg lige i første omgang 10 dage til Florida, og der bliver jo også lidt tid til, når konferencen er slut, at nyde “The Sunshine States” meteorologiske forhold og måske shoppe lidt lækre amerikanske produkter. Og så regner jeg med at komme hjem fuld af inspiration.

En tanke om “Florida”

  1. Linket virker ikke. Men sjovt for jeg kommer netop fra en konference i Orlando.Omkring 30 grader i skyggen, høj luftfugtighed og regnsæson lige pt. Det betyder dog som regel et 1 times regnskyld hver eftermiddag, så det er ikke så slet.
    Og så var der nogle gode outlets i nærheden 🙂
    Er det OCC det bliver holdt i?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *