Adobe Reader iPad

Jeg skriver stadig speciale. Ikke så meget nyt under solen der.

(eller så bare sol)

I dag har jeg gjort en super fed opdagelse med min iPad. En opdagelse, som egentlig er ret gammel: Adobe Reader. Den findes nemlig til iPad. Og det excellente er, at man kan kommentere, overstrege, understrege, tusche og tegne direkte på dokumentet med sin finger.

Det var lige netop det, jeg har savnet ved online dokumenter – jeg har indtil nu ikke kunnet manipulere med dem. Så der er jo kun det at printe ud tilbage. For at kunne få lov til at tegne på dem. Men nu kan jeg tegne på mine onlinedokumenter! Arrivederci til dumme printere, krøllede post-it’s og tykke ringbind!

Så i dag har jeg samlet alle artikler og vedhæftet elektroniske post-it’s på dem – hvilke, der er gode, mindre gode, interessante, must-reads og alt det der.

Og det allerbedste er – jeg kan gøre det liggende fra min sofa – og det legende element gør, at jeg heller ikke engang falder i søvn.

Fantastisk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her lidt visual proof – en afhandling om innovation, jeg læser som inspiration. Og mit smiley!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *