Postkort fra Sifnos

Her forleden så jeg, at man stadig kunne købe postkort. Hvem gør det? Klart hyggeligt, men man har jo ikke tid til den slags på ferie. Nå men så skriver jeg lige et postkort her fra Sifnos. Her er indbegrebet af ferie for mig. Vi bor på et dejligt hotel i havnebyen Kamares med udsigt over stranden. På første række. Så man kan sidde på altanen og betragte livet udenfor. Der er masser af gode restauranter med god mad – ikke sådan noget olieret snask. Vi har lejet scootere så vi kommer rundt om øen. Fx hovedbyen Apollonia, hvor der er lidt shopping og masser af mad og hangout. Stranden ved Faros, hvor der er en skøn hippiestemning under platantræerne. Vi har besøgt en uberørt plet ved Heronissos og så fået cocktails ved den gamle hvide by Kastro. Og så solet, badet og spist endnu mere mad. Græsk yoghurt med honning hitter stadig stort. Og siden vi ikke skal nå det vilde, har jeg masser af tid til at få læst på mit speciale. Dejligt. Og der er naturligvis også masser af wifi overalt på øen. Skal helt klart tilbage til Sifnos – her finder man den græske autencitet og skønhed uden alt for mange turister. Her er ingen store hoteller eller turistaktiviteter. Men der er stadig mange gode restauranter og hyggelige steder at bo. I dag tager vi en dag ved poolen. Mm. Herunder kan I se udsigten fra vores altan.

20120730-101047.jpg

2 tanker om “Postkort fra Sifnos”

  1. Det ser mere hot ud end det danske regnvejr, som vi har oplevet idag. Vi er ved at forberede vores Ib tur, hvad skal vi have på af tøj og bør man være ny klippet, ja der er mange overvejelser, når det er første gang, man skal se en baby i meget lang tid.Din mor har haft rejsefeber i flere dage, så vi tæller ned som en soldat, der skal hjemsendes. Jeg har haft natarbejde i en uge, så min krop er ved at finde døgnrytme igen. Simon har lige spist sammen med os , han var på safttur med 2 kammerater til Tyrkiet i sidste uge, men men nu er det arbejd igen. Charlotte og Kasper ser på hus eller rettere huse, som de kunne tænke sig at købe.Vi glæder os til at se mere,hvis du kan finde nye vinkler fra det herlige græske, ha det rart mor og Sv.åge

  2. Jeg er vild med det billede. Farverne og rammen gør et eller andet ved det. Er det et Instagram-filter du har brugt?

    Pudsigt nok ser billedet ud til at være taget fra præcis samme hotelværelse, som vi boede på i sommers. Vi blev så glade for Sifnos, at Vi har brugt hele efteråret til at lave en rejseguide til øen. Af en eller anden grund er den overset af danskerne – og det er synd for det er et lækkert sted, men det ved du jo. Vi skal helt sikkert derned igen. Der er også alt for mange steder vi ikke fik taget billeder af.

    Har i lyst til at se, hvad vi har fået skrevet, kan i besøge: http://Sifnosguide.dk

    Hilsen Martin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *