Skønt arbejdsmiljø

Hold da op, jeg er bare vild med det, jeg laver. Tegnstuen og så det der iværksætteri, hvis nogen skulle være i tvivl. Det har jeg længe vidst, men det slog mig lige igen i dag.

Har siddet og arbejdet løs hele dagen – møde med vores tolk, administrationsopgaver, fakturering, opdatering af kursustilbud, aftaler med folk, sætte i gang, emails, snak med sommerpraktikant, snak med kontorfæller, snak med kontorhund.

I vores fælles hall i N26 (deler kontor med 3-4 andre virksomheder) er der to piger i gang med at male, og det bliver bare så skideflot. Fra at være helt miserabelt til at forhåbentlig blive det skønne hangout, når man har brug for et break fra alt arbejderiet. Måske noget fed indretning, sofa, inspirerende blade og bøger. Og det er noget, som vi alle selv har været med til at bestemme.

Det er noget af det, jeg elsker allermest. At være være med til at forme noget fedt helt fra bunden. Lige præcis som vi vil have det. Jeg elsker at kunne forme min egen virksomhed, men også kontorlokalerne.

Vi er alle rimelig unge, og vi kommer godt ud af det med hinanden. Frokostpauserne er ofte en fest, fællessproget er tegnsprog, og der er altid nogen at vende verdenssituationen med ved vandhullet, hvor vi har fået installeret en Nespresso lige efter vores eget hoved. Ligesom vi har udpeget nogle frække lamper, der skal hænge op. Hvorfor skal det være så traditionelt kontoragtigt? Hvorfor skal man kun gøre hvad man plejer? Plejer er død. I stedet skal der udvikling til – og masser af det!

Det blev sent i dag, som så ofte, men jeg fik lige lidt tid til at trisse rundt og tænke over hvad hall’en også kunne bruges til. Tegnsprogskurser, events, foredrag, måske endda lidt fester.

Jamen, jeg må altså sige det. Det er virkelig skønt at gå på arbejde på den her måde!

4 tanker om “Skønt arbejdsmiljø”

  1. Hall’en ku også være showroom for andre døves kreative værker, kunst, kunsthåndværk osv. Billeder/fotos ku hænge på væggene i perioder, og også god showcase D♥D 🙂

    1. Selv tak – var det en god dag, og kom du godt hjem? Og ja, det er sjovt med kendte døve – ideen har vi også lånt fra DDL 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *