Specialefokus

Så er jeg gået i speciale-arbejdslejr.

Alt er stille og roligt her på kontoret og jeg har to filer med min projektdagbog og læsenoter åbne. Det er dejligt, at der ikke er ret mange forstyrrende elementer i forhold til at kaste sig over det hele.

Man må sige, at det i al sandhed er en udfordring at have en virksomhed og skrive speciale ved siden af – det kræver virkelig, at man har tungen i munden og er indstillet på at arbejde rigtig hårdt og fokuseret.

Og så er der noget smukt over at se teori omdanne sig til praksis – at have en startup er virkelig den bedste uddannelse, man overhovedet kan få.

På tirsdag står den på lidt sommerferie i Grækenland med fokus på sol og speciale og masser af akademisk læsning (jeg tager også faget Design of Business IT på ITU i efterårssemestret og planlægger at læse forud, så jeg fordeler kræfterne fornuftigt)

Så nu er feriemailen aktiviteret og jeg kan endelig kaste mig over at læse om business models, værdiskabelse og innovation – og så e-læring naturligvis. Wish me luck!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *