Henvisninger til sporadisk webaktivitet

Hov, jeg lever. Men jeg har også bestemt mig for at være sådan helt ekstremt kedelig frem til den 3. december, hvor jeg afleverer mit speciale og bliver cand. IT i E-business og dermed bliver sådan en, der arbejder med IT baseret forretningskommunikation og forretningsudvikling.

Så jeg ved ikke, hvor meget jeg får blogget, med mindre jeg får akut behov for at overspringshandle de torsdage-fredage-lørdage-søndage jeg sidder på kontoret på ITU og skriver speciale. Og om ikke andet, så kan I følge min specialeblog lige her. Den skal jeg nok opdatere ret hyppigt. Ligesom jeg gerne vil opdatere Tegnstuens blog noget oftere, når jeg er ude på kontorfællesskabet N26 mandag-tirsdag-onsdag og arbejder sammen med de andre i crew’et.

Og det med at være kedelig betyder i praksis, at jeg stort set kun arbejder, spiser og sover de næste tre måneder – og bevæger mig udenfor for motionens skyld. Meget økonomisk effektivt. Det bliver rigtig sjovt at prøve sådan en huleboer-periode. Jeg klapper i mine små hænder.

Vi ses online!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *