Tanker fra et kedeligt liv

I dag kommer jeg hviledagen i hu med en specialedag på ITU. Den får hele armen – og et par ben med – først skal jeg lige starte langsomt op med tech og business nyheder og så en lille rundtur på diverse sociale medier. Og en kop kaffe måske.

Det har været den allerbedste beslutning at dele min uge op i en arbejdsdel og en specialedel. Den får hele armen, når der arbejdes hos Tegnstuen – og jeg elsker det, for det er en spændende udvikling vi er inde i.

Og så får den hele armen, når jeg skriver speciale. Grunden til at det er gået så langsomt med mit speciale er, at det i praksis er noget nær umuligt at omstille sine små grå fra det ene projekt til det andet – og hvis det er småtterier med et par timer her og der, går det helt galt. Det tager jo tid at varme op og komme ind i flowet.

Hver gang jeg skriver speciale, samler jeg op med nyt omkring mit området e-læring og business models i den digitale økonomi. Det hele kan læses på specialebloggen. Hvis der er nogen nysgerrige sjæle derude.

Og ellers nyder jeg faktisk at leve helt ekstremt kedeligt. Det er ret befriende ikke at skulle leve op til ret mange sociale krav. I går tog jeg mig dog en fridag, hvor den stod på shopping på Østerbro. Købte et par fede, sorte bukser, der passer til alt, så jeg kan se bare lidt anstændig ud dette her halve år.

Og så shoppede jeg en HDMI-kabel-dims, der forbinder Margot med fjerneren. Har nemlig planer om at blive bedre til at følge med i de hotte, nye serier. Nu står den på True Blood season 4.

Mm, jeg synes det er dejligt at være kedelig.

En tanke om “Tanker fra et kedeligt liv”

  1. Det er bare SÅ godt at du er kommet igang på den måde og jeg tror på at det er vejen frem for dig ift. ikke at få dårlig samvittighed noget sted og samtidig rykke

    Glæder mig til at følge med videre:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *