Lir i webshoppen

Normalt gider jeg ikke rigtig høre om nyt i andre menneskers webshop. Men jeg bliver altså nødt til at dele, at vi har fået lidt nyt lir i Tegnstuens webshop: En håndalfabetet plakat med 29 søde, friske børn – perfekt til klassen eller børneværelset. Så kan også de små lære kunsten at kaste med håndtegn. Det er noget af det jeg elsker allermest ved at have en virksomhed – når de mange timer, man bruger på udvikling, lige pludselig materialiserer sig i noget håndgribeligt. Det er min dygtige partner Torsten der har lavet plakaten. Og jeg husker tydeligt, at jeg var nede og lokke børn op fra gaden – andre kom forbi sammen med deres forældre. Nå, men shop endelig løs, hvis I også gerne vil have, at poderne skal beriges med evnen at kunne stave med deres små fingre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *