At elske det man laver

Det er ingen hemmelighed at jeg arbejder som en freaking hest for tiden.

Der er under en måned til at mit speciale skal være færdigt. Jeg har et fag ved siden af, hvor vi også skal aflevere miniprojekt om under en måned. Og så har jeg også et firma at passe, om end jeg ikke tror, jeg er så meget at regne med den næste måneds tid.

Alt i alt – jeg arbejder hele tiden. Løkken strammer. Men nu skal det lige siges, at jeg faktisk elsker det. Det er fantastisk at få lov til at lære så meget.

Jeg har lige læst en bog (af Seth Godin, marketingsguru) hvor jeg faldt over et rigtig fint citat, som jeg gerne vil dele med jer.  Men først lige en lille historie:

Jeg husker tidligere på sommeren, hvor nogle af os fra kontorfællesskabet var i Florida på business trip og til sidst et par dage off i Key West. Min partner in crime og jeg checkede tit mail mv. på vores mobiler og en af de andre sagde, at vi da skulle kyle telefonerne langt væk – vi havde jo for fanden ferie! Han kunne slet ikke forstå vores behov for at tjekke mail og Facebook på ferie.

Seth Godin beskriver i sin bog en episode på et hotel om natten, hvor han ikke kunne sove, og derfor sad i lobbyen med sin bærbare og arbejdede lidt. Et par kom forbi, og kvinden siger til sin kæreste: ”Er det ikke trist? Ham der tager til Jamaica for at holde fri, og så skal han absolut tjekke sin mail.”

Og så tænker Seth Godin, at han også kunne give dem dette her snappy comeback: ”Er det ikke sørgeligt, at vi har et job, hvor vi bruger to uger om året på at slippe for alt det, vi beskæftiger os med de øvrige halvtreds uger om året?”.

Sådan kan det også siges. Det er et fantastisk privilegium at elske det, man laver!

En tanke om “At elske det man laver”

  1. Det er dejligt, at elske, hvad man laver, men hvis du ikke husker, at tage tid fra det, og få det på afstand, når du holder fri og ferie, så ender du med ikke at elske det mere… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *