Absolut slutspurt

Jamen jeg er virkelig jordens kedeligste menneske for tiden uden noget socialt liv ud over sporadisk arbejdsaktivitet. Jeg er totalt bleg, anæmisk og dellet over det hele, fordi jeg hverken får sol, luft eller motion. Det er nok en noget forkert strategi, idet man jo bliver det rene power, når man går tidligt i seng, tidligt op og træne. Og hvis man så oven i købet er den rødkindede type, der “lige skal ud og løbe en frisk tur” så er den lige i øjet. Men jeg har valgt mine kampe denne omgang, for den står på hardcore skrivning fra tidlig morgen til sen aften aften. Specialet afleveres til korrektur på fredag og så er skrivningen et helt overstået kapitel om små 14 dage. Og indtil da har jeg sagt okay til masser af kaffe, chokolade og lige præcis den mad, der passer mig. Vi ses på den anden side!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *