No time for smalltalk

Pip. Et lille livstegn herfra.

Jeg har lige læst et dameblad med benene oppe på sofaen. Uh, det var godt at bare kigge på kjoler. Og læbestifter. Og neglelak. Dejligt afslappende.

Og sikke fordummende. Jeg er lige nu noget forarget over, at 90% af damebladene handler om den slags.

Det var kun en artikel om den boomende asiatiske økonomi (som gav mig instant lyst til at tjekke Seoul ud engang efter jul) og Uffe Buchards småperfide spidsfindigheder i ELLE der kunne begejstre mig.

Femina havde et indslag med 100 guldkvinder i deres nummer sidste uge. Her var der kun cirka 3 karrierebevidste kvinder. Resten var sådan noget design-økobøko-masser-af-børn halløj. Hvor er ambitionerne henne?

Jeg kan mærke at min bagatelgrænse for ligegyldigheder er meget, meget lav lige nu. Især efter at have siddet på CBS fra kl. 9-18 i dag.

Jeg socialiserer ikke rigtig, fordi jeg egentlig har lidt svært ved at forholde mig til at andre mennesker for tiden. Hvis det ikke er noget strengt vigtigt, så har jeg ikke tid til det. Alt må vente. Til efter den 3. december.

Alt i mit liv handler simpelthen om at få specialet i hus samtidig med at jeg jo er sådan en, der altid har gang i forskellige projekter. Det betyder, at jeg nok må skyde en hvid pind efter at holde sådan rigtig weekend helt indtil medio december.

Men så har jeg til gengæld aftalt med mig selv, at jeg dælme skaffer mig et Netflix abonnement og ser en eller anden serie helt fra ende til anden. Som en eller anden freaking sten.

Og det bliver også godt at kunne komme ud i den friske luft, se lidt sol, gå ud og spise og bare snakke om… ingenting.

Men nu får den lige en skalle!

3 tanker om “No time for smalltalk”

  1. Ja det kan du tro, Helle, jeg glæder mig rigtig meget til at se din lille fine pige – hun ser så yndig ud på billederne! Holder jul i Aalborg, og vi snakker om at runde Aarhus omkring den 26, måske en mulighed der? Eller før… min farmor synes også det er for længe siden jeg har været i Jylland – og hun har ret 🙂

  2. Tak for din kompliment – vi synes også hun er smuk og dejlig 🙂 Vi må SMS ved og omkring juletid er bestemt en mulighed. Go arbejdslyst i den her sidste fase af specialet. Knus herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *