Mebbe goes modeblogger

I kender nok det med, at man aldrig har noget at tage på, ikke?

For et par uger siden gav jeg mig selv en tøjudfordring: 19 items på 14 dage. Noget a la 2 blazere, 1 cardigan, 1 top, 1 t-shirt, 3 nederdele, 2 kjoler, 3 sko etc. Nød lærer jo nøgen (eller tøj-desperat) kvinde at spinde, og det var sjovt at sætte rammer for ens tøj. Det gav nogle helt nye sammensætninger!

De 14 dage er nu gået, og jeg har smidt nogle få billeder på Instagram, men ikke på nogen konsekvent måde. I dag er det igen søndag, og der er atter ego-tid. Så har jeg lige fundet på en ny tøjudfordring. Min seneste tøjudfordring har givet mig et clue om, at jeg faktisk har pænt mange kjoler.

Så nu bliver min næste udfordring, at jeg kun må gå i kjole de næste 14 dage. Det er ikke svært, for jeg har en til hver dag. Så udfordringen bliver at style dem.

Og efter de 14 dage har jeg nok også fundet ud af hvilke af dem, der skal afleveres til genbrug. Og denne gang vil jeg være mere konsekvent.

I kan følge min tøjudfordring på min Instagram (nok sjovere via mobil-versionen, det er i hvert fald sådan, jeg selv bruger Instagram). Mebbe goes modeblogger!

Nu har jeg jo også bedre tid til den slags udfordringer, og det går fint i spænd med nytårsforsættet om at være mere selvoptaget.

Her er et snapshot fra dag 1. Har hverken fotograf eller noget ordentligt spejl, men det gør vel ikke noget med et lidt rustikt modeblogger-look?

Jeg er her i ført min yndlings-slap-af-søndagskjole, tilsat stort tørklæde med farlige skulls og et par grå bikerboots plus mormor-ragsokker.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *