Another day @ The Office

Så er jeg godt inde i arbejdet. Det er et rigtig spændende job jeg har fået – og nogle gange tænker jeg over, hvor heldig jeg er, at jeg ikke skulle ind i dagpengesystemet. Rendte direkte på arbejde, da blækket på mit speciale endnu ikke var tørt. Og det fede er, at jeg kan bruge en masse redskaber fra mit speciale til at arbejde videre med i erhvervslivet. Hvordan min viden om, hvordan virksomheder skal i gang med nye forretningsmodeller for at tilpasse produktion, konkurrence og forhold til kunderne til det 21. århundrede. Jeg ved, hvordan det kan gå, hvis virksomheder, der ikke formår at tilpasse deres forretningsmodeller ryger ud af gamet. Så jeg sidder og arbejder med strategi og udvikling og med kommunikationsvinklen på, krydret med en solid viden omkring IT og forretningsgange. Lige præcis hvad der passer til min faglige profil. Derudover har jeg allerede lært rigtig meget af mine nye kolleger både fagligt, men ikke mindst rent menneskeligt. Så skønt, at der er run på udviklingen. Og det bedste er, at jeg også har mulighed for at fortsætte arbejdet med Tegnstuen. I disse dage er vi ved at udarbejde banner-annonce til læsere af Folkeskolens nyhedsbrev og med et dertil hørende kampagnesite, hvor lærere kan booke en døv gæstelærer til at komme og undervise i døvekultur, håndalfabetet og tal på tegnsprog. Er meget spændt på, hvordan det bliver modtaget – om vi får kunder i butikken, nu hvor folkeskolen som institution jo er ved at blive presset, og at økonomien ikke er den bedste. Men vi satser alligevel, fordi ideen er alt for god til ikke at prøves af.

2 tanker om “Another day @ The Office”

  1. Hej Mette.
    Tænk hvis du kunne få Hr. Skæg fra børneTV til at bruge håndalfabet og tal. DET ville rykke noget!
    Held og lykke med lærerne. K. H. Karen Lindsay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *