Feedly

20130320-001612.jpg

Så er jeg konverteret til Feedly fordi Google har valgt at lukke deres Reader – og indtil videre synes jeg, at det er meget lækkert og ikke mindst var det en ganske smertefri integration med Google Reader. Har luget en del op i mine links og har nu kogt mine 98 websites ned i ovenstående kategorier. Hygge kategorien kan nok splittes op i endnu flere kategorier, men nu må vi lige se, om jeg har valgt det rigtige alternativ. Designet er faktisk endnu lækrere end hos Google, så mon ikke.

4 tanker om “Feedly”

  1. Jeg skulle lige til at skrive til dig om feedly 🙂 Jeg er selv lige konverteret fra reader til feedly og er umiddelbart positiv. Jeg vil gerne høre mere (i fremtiden) om, hvordan du bruger din – man kan jo blive inspireret… 🙂

  2. Lige nu kan jeg ret godt lide at alle poster ser godt ud – på den lidt magasinagtige måde, og at man kan gemme indlæggene, for det kunne man vist ikke helt med Google. Det er nemmere at tilføje nye blogs, man kan endda søge – mest udenlandske, men der er også danske ind i mellem. Og så er det, når man har kategoriseret, meget sjovt at se, hvilke indlæg der hører til i hvilken kategori og hvor ens hovedvægt ligger. Og man kan undgå at støde ind i modebloggene, mens man er på farten – de er jo typisk ret billedtunge, så vil helst åbne dem med Wi-Fi. Alt ovenstående i hvert fald mine umiddelbare tanker omkring Feedly, du må dele dine tanker, når du også selv for alvor er kommet i gang.

  3. Jeg har det på samme måde som dig – det grafiske layout er ret positivt og giver et godt overblik. Og ja, de forskellige kategorier er et ekstra plus, der giver overskuelighed og ‘overskud’ 🙂
    Det eneste jeg står lidt undrende overfor, det er, at mit mini-ikon i chrome winduet er blevet mørkt og ikke længere grønt… (måske fordi jeg ændrede baggrundsfarven i opsætningen af feedly)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *