Livslinje til omverdenen

Nogle gange bliver jeg dælme lidt skræmt at mit forhold til min iPhone. I går aftes opdagede jeg først gennem Facebook på dyret, at der var en masse halløj med fodbold. Vist noget med Barcelona, Messi og sådan noget… udelukkende pga. en masse ophedede kommentarer fra diverse mandspersoner i min vennekreds. Og mit fjernsyn er jo ellers sådan omtrent hermetisk slukket. I morges fandt jeg via. billeder på Instagram, at det rent faktisk sneede udenfor – så jeg var slet ikke overrasket, da jeg rullede gardinet op. Voila, sne! Og her for en lille times tid siden kunne jeg triumferende skrive “Annuntio vobis gaudium magnum! Habemus Papam!” på Facebook, fordi DR’s fine nyheds-app (ah, endelig lidt nytte for licenspengene) fortalte mig, at  kardinalerne ikke længere kunne klare sig uden deres iPhones (citat tyvstjålet fra Twitter) og at der strømmede hvid røg ud fra Det Sixtinske Kapel. Hvor ville jeg dog være afsondret fra omverdenen uden den lille skærm – som faktisk gør, at jeg meget sjældent klapper min bærbare op, når jeg kommer hjem efter en hel dags intensiv stirren på den store skærm på arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *