Tolketids nye website

tolketid_website

Nu er Tolketids nye website oppe og køre! Har summet hele dagen, så det var skønt at få smidt websitet online, så det bliver meget lettere at booke tegnsprogstolkning og skabe et overblik over hvilke tolkeopgaver firmaet tilbyder. Tolketid er et nyt firma, så der ligger en hel del kommunikationsarbejde foran. Men alting er jo lettere, når man har designskabelonen på plads. Vi har lagt stor vægt på, at vi med Tolketid skaber tilgængelighed og formidling mellem mennesker, uden at være institutionaliserede, men at vi derimod er udbydere af en utrolig vigtig og nødvendig service. Derfor de mange billeder af mennesker i kommunikationssituationer. Og så er websitet lavet med udgangspunkt i responsive design og mobilitet, således at man kan booke sin tegnsprogstolk hurtigt og let, enten på skrift eller via tegnsprog. Og ikke mindst fra alle mulige devices, eller apparater som det hedder på godt gammeldags dansk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *