Feriefilosoferen om kreativitet

Elsker at være på ferie. På det seneste har jeg ikke været ret meget udenfor andedammen, fordi mit arbejde har fyldt så meget. Men nogle gange skal man med vold og magt hive stikket ud. Og sikke skønt. Her er der en lille bugt, der hedder Heronissos, hvor man rigtig kan sidde og filosofere over sin cappuccino. Det gode ved ferie er, at man altid lover sig selv at man skal dit og dat når man kommer hjem. Så her forleden, mens jeg beskuede det pittoreske landskab langs bugten, tænkte jeg, at jeg skal være mere kreativ og skabende. Jeg har altid beundret de fotografer, som jeg gennem de senere år har samarbejdet med, og deres evne til at skabe stemninger gennem linsen. Noget man kan dvæle ved og nyde. Så måske skulle jeg overveje at få fotografering som hobby og lære det mere indgående. Mit fotografiske univers skulle i så fald være kendetegnet ved skønne farvekombinationer og en detaljerigdom, som man kan dvæle ved. Her på øen er der millioner af skønne stemninger, der kunne indkapsles og tages med hjem. Jeg vil lige filosofere videre og i øvrigt tage en beslutning om hvor næste ferie skal bookes, så der er noget lækkert at se frem til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *