El classico

Jeg hader at indrømme det, men min cykel er blevet stjålet. Jeg er af den klare overbevisning, at sådan noget overvejende betyder sløseri fra ejerens side. Altså, hvis cyklen står et sikkert sted og er forsvarligt låst, så sker det ikke. Men det skete altså for mig udenfor Netto på Nørrebrogade. Sløseri var det ikke, selv om stedet godt nok er rimelig eksponeret. Nok noget med at en lækker fuchsia farve gør det svært at holde snitterne fra den? Men jeg holder stadig øje med dba.dk. Den kan nemlig sagtens sælges til en fin pris, hvis ikke den er på vej til Østeuropa? Desværre fandtes min fuchsia model ikke længere hos forhandleren, og jeg kan simpelthen ikke holde offentlig transport ud. I morges måtte jeg vente i 800 år og lade 2 busser køre videre, fordi de var overfyldte. Derfor handlede jeg på en tanke, som jeg fik om en bestemt cykel i fredags, og den kan jeg så hente i morgen. Sig hej til min nye cykel. Den er ikke specielt raceragtig, men en helt enkel, no bullshit classico på den lækre måde. Jeg kunne spotte en trend i cykelbutikken, hvor der var en hel masse unikke cykler i alle regnbuens farver. Endda en serie af Kildemoes modecykler med røde polkaprikker. Som om en cykel er en måde at udtrykke sig selv på. Men jeg har jo været der med min skønne fuchsia cykel, som altså blev neglet. Denne gang har jeg så valgt en meget mere afdæmpet model. Men med en fræk rød lås viklet rundt om, så den ikke helt forsvinder i det anonyme hav af sorte cykler i det københavnske. Og jeg har allerede en rigtig god fornemmelse af at cyklen bliver min nye tro følgesvend.

raleigh

 

En tanke om “El classico”

  1. Hej Mette.
    Ja Din cykel var så en ud af de ca. 70.000 registreret cykeltyverier om året.
    Tillader mig i denne forbindelse at gøre opmærksom på min nyligt lanceret hjemmeside http://www.efterlyseren.dk , hvor man gratis kan efterlyse stjålne cykler m.m.
    Flot stilig cykel du har valgt. Mon ikke der snart bliver lavet et tv program der hedder: “Vis mig din cykel og jeg skal sige hvilken type du er”…. 🙂
    Vh. Kent Rosengaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *