Homeoffice

Skærmbillede 2013-09-25 kl. 22.14.44

Så har jeg her til aften fået installeret en orn’lig syg motherfucker af en mega(i)Mac i casa Mettisma. Jeg har tidligere omtalt, at jeg på mit arbejde er gået over til den mørke side og konverteret til PC, fordi det nu engang er det mest funktionelle. Men herhjemme går jeg stadig Mac-vejen, fordi det stadig er noget lækkert kram, de laver. Og så havde Tegnstuen lige en i overskud, og når det er ens firma, er det jo faktisk tale om ens computer, så jeg har hevet dyret med hjem. Fin erstatning til min pensionsmodne MacBook fra 2008. Så nu sidder jeg forskanset bag mit stålgrå kontrolcenter og catcher op på verdens gang. Nu skal jeg så lige løse et nyt indretningsproblem, og det er, at dyret har taget cirka 75% af pladsen på mit spisebord, så det bliver svært med spisende gæster. Men jeg er aldrig gået af vejen for en god udfordring, så nu må vi se, hvordan det løses.

En tanke om “Homeoffice”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *