Raspberry Cheesecake Brownie

Åh. I går morges bagte jeg en kage. En Raspberry Cheesecake Brownie. Efter sådan cirka 7000 år. Og den blev rigtig læxos. Og ikke mindst ganske dekorativ at beundre inden den blev skovlet ind. Engang havde jeg The Hummingbird Bakery cookbook som guilty pleasure. Alle opskrifter blev afprøvet. Men lige netop denneher opskrift gik jeg i en bue udenom, fordi den så lidt avanceret ud. Og fordi jeg havde et lettere stramt forhold til begrebet “ost” i en kage. Cheesecake, ikk? Men siden er mit forhold til Philadelphia (der er jo ikke engang noget ost i ordet) blevet blødet en hel del op, så i går morges gik jeg i gang. Bestillingsopgave til en venindes fødselsdag. Og hold da op. Absolut vellykket resultat. Måtte næsten gøre vold på mig selv for ikke at indtage mere end 2 små hapsere. Og jeg scorede en masse billig beundring fra festgæsterne. Nu tænker jeg på den kage konstant, så måske bliver jeg nødt til at bage en portion til. Måske man skulle arrangere en lille, uformel søndags kaffeslabberas for at få en lejlighed til at bage den igen. Her kan I se mine små venner, lækkerhapserne:

Skærmbillede 2013-09-01 kl. 11.53.59

En tanke om “Raspberry Cheesecake Brownie”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *