Statusopdatering

Så havde jeg vist næsten glemt, at jeg har en blog. Den er mit forsømte barn, som jeg overhovedet ikke har fået nusset og plejet. Undskyld, blog. Men jeg synes, jeg har ligget vandret i luften nu efterhånden over en pænt lang periode. Jeg har ligesom blafret derudad på den horisontale måde næsten konstant. Åh, mit sprog er blevet næsten katastrofalt kedeligt. Men jeg synes, jeg er lovligt undskyldt med ti millioner bolde i luften. Og et arbejde, der ikke helt tillader at man skejer alt for meget ud med sproget. Og derfor glæder jeg mig til at trisse rundt i sokker i juleferien. Den starter på fredag og varer helt til 2014. Ingen udlandsrejse, ingen planer, bare noget med at fise rundt derhjemme, læse og gøre mit køkken- og vægprojekt færdigt. Casa Mettisma og især la cuisina Mettisma har i mellemtiden forvandlet sig til noget, der ligner et horehus i havsnød (lidt seje udtryk har man trods alt lært i mellemtiden). Og den miserable tilstand har mit lille udmyge hjem befundet sig i noget der ligner to-tre måneder, efter at jeg fik den fikse idé, at jeg var blevet træt af mit savsmuldstapet og mit køkken og begyndte at flå det hele fra hinanden. Og så kunne jeg ikke overskue projektet alligevel og skred fra det hele. Men det nakker jeg så i ferien. Og nu vil jeg hakke nogle to-do lister af og derved pleje nogle forsømte områder, nu hvor jeg har valgt at spendere en aften foran computeren i stedet for at splatte ud på den nær-døde måde på sofaen.

PS. Hallo. Er der overhovedet nogen, der fortsat læser med?

Hos frisøse!
Hos frisøse!

8 tanker om “Statusopdatering”

 1. Hej Mette.

  Steffi i Charlottenlund læser også med 😉 jeg læser til tegnsprogstolk, så synes (også derfor) at din blog er rigtig spændende 😉

 2. P.s. Hvis der var en pige med briller og hvid bluse der gloede på dig på Original Coffee i dag, så var det mig som var for stor en kylling til at give sig til kende 😉

 3. Hej Mette,

  Jeg er faldet over din blog da jeg søgte på noget helt andet. Kastede et blik på den og faldt så over dine forbindelser til tegnsprog. Nysgerrigheden vagt, læste jeg vidre og jeg kan forstå, at du selv er døv.

  Jeg er ganske vist hørene, men har arbejdet med tegnsprog gennem 20 år i forbindelse med at være kontaktperson for døvblinde. Jeg er vilde med tegnsprog og savner nogen at tegn med.

  Kan forstå at du har ret travlt, men hvis du skulle have lyst til at mødes en dag… Jeg er på Fjæsen, men det er mest Engelsksproget, da jeg er Amerikaner. Har også en anden profil omkring min hobby, Kinne B Dancer.

  Måske vi ses en dag? Hilsen,
  Kinne

  1. Kinne, dejligt at du har brugt tegnsprog så længe – kan godt forstå du savner at bruge det!
   Men hvem ved, måske vores veje støder ind i hinanden en dag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *