2014 – er vi klar?

foto-2Så er det søndag aften, og i morgen starter min 2014 hverdag. Jeg er SÅ klar. Det er fantastisk hvad næsten 14 dages ferie kan gøre ved ens energiniveau. Ikke noget med at rejse væk. Det allerlængste jeg har været væk har været Gilleleje (sommerhus, nytårsaften) og jeg har derfor nydt at sove længe, træne, stene, hænge ud med venner og veninder, gå på date, shoppe, tænke, gå ture, se familie, spise og drikke, læse bøger, drømme, gå i biografen, konsumere Netflix, læse magasiner, rydde op i diverse skabe og skuffer og også helt enkelt bare sidde og glo ind i væggen. Fantastisk. 2014, du kan bare komme an. Jeg er sprængfyldt med overskud. Totalt klar på et nyt, dugfriskt år, der skal indeholde ting, der gør mig glad. Er du også klar på årgang fjorten?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *