La cuisina Mettisma

Jeg kriser lidt over mit køkken. Alt mit grønne tapet er flået af og jeg har fået væggene malet i en plain grå. Er dog ikke tilfreds. Så skal klaske noget hvid farve ovenpå. Og skal der mon lægges fine Metropolitan fliser på? Køleskab eventuelt flyttes så der kommer mere plads. Skulle man mon investere i en fræk SMEG? Der skal også etableres en cafeinspireret spisekrog. Jeg er måske lidt lovlig ambitiøs i forhold til at det er en lille lurvet lejebolig jeg bor i. Men det er samtidig spændende med alle de muligheder for et unikt køkken, som oven i købet skal være hyggelig at hænge ud i. Så alle bare vil besøge mig og få serveret et glas rødvin og lidt olivengodt. For tiden kaster jeg mig i høj grad over boligblade og søger tiny kitchen table på Pinterest hvor jeg allerede har samlet et moodboard af indbydende mikro køkkener med siddeplads. Wish me luck!

20140114-190109.jpg
Papa B. i fuld gang med at hjælpe med at filte og male køkken/gang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *