Ny ret

Mit nytårsforsæt (ja, jeg er sådan en) er at jeg i 2014 skal blive bedre til at rykke ved min comfortzone. Prøve noget nyt ind i mellem. En ny ret, en ny vej til arbejde, et nyt land, et nyt bekendtskab, en ny egenskab. I morgen aften prøver jeg en ny ret! At lave en ny ret er måske ingenting for mange, men for mig er det dælme stort. Mig, der skiftevis laver mine 10 faste, gennemprøvede retter. Jeg har tænkt mig at prøve denneher suppe af ovnristet selleri med hvidløg, som jeg har fundet ovre på Miras madblog. En spand suppe er den perfekte varme simreret, specielt, nu hvor vinteren åbenbart har tænkt sig at forsøge at gøre sin entré (kan man afbestille den – anyone?). Og så endda sundt og totalt uden kulhydrater. Jæs.

Sellerisuppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *