Nyt blogdesign

Her forleden fik jeg læst Julia Lahmes Blogbog – som inspirerede mig til at komme i gang med at blogge igen, for man burde da kunne finde en balance mellem at være professionel og personlig – uden at det kammer over i privat dyneløfteri.

Men jeg havde det lidt som når man tager noget gammelt tøj på i klædeskabet; man har det bare ikke så godt i de her klude, som burde være skiftet ud for længe siden. Min WordPress havde heller ikke været opdateret i århundreder. Så nu har jeg dælme givet hele bloggen en makeover – for gud ved hvilken gang.

Men denne gang har jeg en god, glad følelse i maven. De der nye klæder ser i al beskedenhed godt ud – og nu er der med min smarte iPhone heller ingen undskyldninger for ikke at dekorere bloggen med fine, yndige hverdagsbilleder!

2 tanker om “Nyt blogdesign”

  1. Lækker design! Har også længe overvejet at ændre stilen på min blog – samt købe min egen domæne, men kan simpelthen bare ikke finde ud af det. Jeg er ikke så teknologi anlagt.
    Tid er ikke et problem for mig, det er mere at jeg ikke har så meget forstand på at kende til det smarte som computere indeholder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *