Taxa

Jeg elsker at hænge ud på lokale caféer. Et af de steder, jeg lige har opdaget, men som jeg altid vender tilbage til, er café Taxa i Stefansgade-kvarteret, det nye überhippe hood, åbenbart, som er sådan lidt Berlineragtigt med hipstere og kaffe og cool hjemmebryg og grødbar og alt muligt. Taxa har en søster-café ude i mit nær-hood, som hedder café Pixie på (den tidligere truede, men heltemodigt reddede) Bopa plads. Begge steder har udendørsservering med denneher fantastiske næsten-pariser-agtige stemning, så man rigtig kan sidde med et glas hvidvin og føle sig dekadent på den sydlandske måde. Begge områder er næsten stampet op af ingenting. Jeg skulle gerne mene, at både Stefansgade kvarteret og Bopa Plads var r**kedelige, almindelige boligområder for bare 10 år siden. Men nu vil alle, inklusiv mig, helt vildt gerne bo der. Sammenlignet med Pixie er Taxas inde-stemning dog en tand sejere. Varmt og hyggeligt og med runde borde. Og gode fritter med noget grønt dyppelse. Her til aften fylde jeg maven med Taxas burger, fordi jeg var i frittehumør. Lækkert og rart med sådan en omgang en helt almindelig torsdag aften.

20140109-210354.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *