Tegnstuen statusopdatering

Så har jeg her til aften aflyst alle Tegnstuens forårskurser for 2014. Godtnok ærgerligt, men når der kun er under 10 kursister tilmeldt, så er man nødt til at aflyse, fordi det ikke hænger sammen med de ressourcer der bliver lagt i foretagendet. Så her til foråret bliver der ingen af den slags kurser vi arrangerer, men til gengæld kan man altid fange os og høre, om der kan arrangeres noget skræddersyet til en allerede etableret gruppe. F.eks. kan vi lave sjove tegnsprogsworkshops til folkeskoler eller gymnasieklasser i sprogfag. Det er også arbejdsrelevant for f.eks. en flok pædagoger på temadag om kommunikation. Whatever. Den slags tilbud kan vi heldigvis godt få til at køre, fordi vi har et netværk af dygtige folk. Jeg har lige opdateret websitet, således at bliver lettere at finde foredrag, workshops og skræddersyede undervisningstilbud. Men det er dælme ærgerligt at det er svært med tilbuddene til enkeltpersoner, fordi jeg ved, at rigtig mange gerne vil lære tegnsprog. Bliver på ugentlig basis ringet op af nysgerrige. Men for f.eks. pårørende til døve er det noget nær umuligt at få kursusudgifterne dækket, fordi kommunerne for det første sparer, og for det andet har en ide om, at CI med et slag gør alle døve hørende og at den slags udgifter nemt kan spares væk. Og godt bakket op af såkaldte eksperter, der fraråder tegnsprog – og dermed nærmest skræmmer alle potentielt nysgerrige tegnsprogsvenner væk. Men der skal fortsat være tegnsprogstilbud til de, der følger deres hjerte! Nåmen, det er meget rart, at vi også har fået etableret et andet onlinetilbud, der er totalt gratis og ikke kræver nogen tilmelding eller minimumsantal. Tjek StreetSigners ud – der er masser af lir i arkivet – og indtil vi finder på noget mere genialt! Tegnstuen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *