Materialistisk lørdagsrus

I dag er første lørdag og lønnen er lige tikket ind på kontoen. Det betød for mit vedkommende shopping, og hvilken salighed!

Ulempen ved at blive lidt ældre, eller thirtysomething da, er, at ens tøj også bliver ældre, og man bliver så frygtelig pragmatisk. Tøjet fungerer jo stadig, det er stadig pænt og fnuller-frit. Så hvorfor egentlig skille sig af med det? Og således har jeg spankuleret rundt i gamle klude lidt lovlig længe. Don’t fix it, if it ain’t broken.

Men i dag fik jeg så svinget Dankortet lidt, og hvilken materialistisk glæde, der gennemstrømmede mig!

Og her til aften satte jeg så mig foran computeren og gennemtrawlede modeblogs. Helt vildt og blodigt. Klikkeklikke, kiggekigge, følge links her og der. Nu er cirka 10 nye blogs føjet til RSS læseren og jeg har fået en masse visuelle lækkerier. Det er jo langt bedre end at læse blogs fra Feedly fra mobilen. Nu er jeg sprængfyldt af ny inspiration til eventuelle materialistiske rus og mulige feriedestinationer.

Det her burde dælme gøres noget oftere!

Sale-Shopping

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *