De simple små ting

Og så kommer man i tanker om at man skal købe blomsterkasse hos Tiger for at pryde altanernes fremtoning med lidt botanik, der varsler forår og semi-sydlandske tilstande (især ovenpå powershopping af diverse altan-remedier, hvoraf jeg må skille mig af med lækker havestol pga. overvurdering af altans lettere klejne størrelse – find stolen her hvis du tilfældigvis står og mangler). Og så mangler jeg også at købe en køkkenvægt hos en random isenkræmmer, så jeg igen kan bage. Sådan nogle lækre små nødde/chokoladeganache hapsere (recipe to come) fra Emmerys. Og så var der lige den med noget sart lysegul maling til stolen ude i køkkenet, nu hvor jeg lige har etableret stående minikontor (!) og hang-out i køkkenet. Og… og… og… tusind andre små remedier. Og så lukkede alle butikkerne altså kl. 18. Tss. I morgen er atter en dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *