Ferie

Så er 3 ugers sommerferie gået. Her blev jeg virkelig mindet om hvor utrolig vigtigt det er at koble af og holde 100% fri. Jeg elsker, at man på ferie får tid til at tænke store, små og meget små tanker. Og meget store for den sags skyld. Mm. Nu tilbage til hverdagen – men med ekstra opmærksomhed omkring vigtigheden af at opretholde en sund work-life-balance, så man på den ene side kan være mere effektiv både på arbejdet og på den anden side gennem-nyde at have fri når man holder fri. Og hvad lavede jeg så i ferien? Opretholdt en hedonistisk udsvævende livsstil med masser af lækkerier på græsk ø – hvilket fremgår af collagen herunder. Incl. Medina-inspirerede lårbasser, parasoller, selfies, seje shades, bjerge og naturligvis hvidvin. Skærmbillede 2014-07-22 kl. 18.51.37

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *