To små illustrerede ferieanedokter

Her er lidt selfistisk billedmateriale fra øhavsferien som bevis på at vi levede det hedonistisk udsvævende liv. Læberødt stort set hver aften og altid akkompagneret med et glas kølig hvidvin solidt placeret i grabben, som det allernaturligste naturlige. Naturligvis, intet mindre end det!

Skærmbillede 2014-07-22 kl. 22.56.56

Og så et gruppebillede med de fleste af mine herlige rejseledsagere og ledsagersker. Plus en af øens 365 prægtige kirker ved Kastro i baggrunden. Fem minutter efter billedet blev taget, sprang vi alle i bølgen blå – der hvor vandet changerer fra azurblåt til funklende turkis ved klippekanterne. Nogle tog 1 meter ned og andre sprang 3 meter ned. Sikke et svalende gys.

Skærmbillede 2014-07-22 kl. 23.10.31

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *