Comwell Kellers Park

Jeg har netop tilbragt en weekend på Comwell Kellers Park i Vejle. En herlig omgang business og ikke mindst pleasure.

Denne gang fik vi den lækreste, eksklusive udsigt over spabadene og et lille stykke blinkende fjord. Det er ikke noget bedre end at starte sin dag i hvid morgenkåbe, i aromasauna, for så at dyppe sig i 8 grader koldt vand og så boble lidt videre i den udendørs spa.

Faktisk har jeg allerede været der én gang før, sidste september, sammen med en lille håndfuld jyske veninder. Så det var et kærkomment gensyn – og de allerbedste anbefalinger skal der lyde herfra. Også for maden!

Nu har jeg lovet mig selv lidt flere livsbekræftende spa-oplevelser. Det kan være det helt simple her i København (Øbrohallen for at holde det helt lokalt, ellers Frederiksberg Svømmehal eller DGI byen).

Og man kan jo også lige begynde at overveje en tur hinsidan, f.eks. Ystad Saltsjöbad eller hvor det nu er, det sner i spa-verdenen.

IMG_2253.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *