Gang i efteråret

Nu må min sommer være ved at være ovre. Senest stod den på en forlænget weekend i sommerhus på Møn, og inden det var det noget med Nordisk Kulturfestival i Turku, Finland.

Nu er jeg klar på at trække i arbejdstøjet igen. Fuld af energi og ved at samle inspiration til at gøre mit arbejde endnu mere sexet – for det skal være sjovt og givende at gå på arbejde!

Hos Tolketid har vi haft travlt hen over sommeren, fordi vores smadder dygtige folk har fået stablet et par arrangementer op på benene i samarbejde med bl.a. Københavns Zoo og Randers Regnskov. Her har vi stillet op med vores tegnsprogstolke til deres sommerarrangementer, så døve har kunnet nyde tilbuddene på tegnsprog. Og vores tolke har nydt de mere skæve opgaver. Så det har bare været den fedeste win-win situation for alle.

Nu får vores tolke snart travlt igen, fordi mange uddannelser går i gang i denne uge. Det har vi helt styr på, fordi der sker mange spændende ting internt, der kommer løbende nyt på bloggen.

Og hvad Tegnstuen angår, så sætter vi gang i en gratis introduktion til tegnsprog nu på torsdag og åbner ballet med et nyt efterårs-tegnsprogs-hold for nybegyndere. Denne gang forsøger vi os med lidt Facebook markedsføring, men mere officielt skal man tilmelde sig holdet (og få clearet betaling) på info@tegnstuen.dk for at komme på tegnsprogskursus til september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *