Overtagelsesdag

I dag klokken 13 skal jeg mødes med ejendomsmægleren for at få nøglerne til sommerhuset. Og en introduktion til huset; nøgler, el, varme, septiktank, vand, how to do osv. Det er helt vildt spændende og dælme også lidt skræmmende. Så bliver jeg jo sådan en kvinde, der skal kunne betjene alt muligt udstyr. De fleste mennesker køber jo sommerhus i tosomhed eller flersomhed, men jeg kommer ofte til at fægte med diverse boremaskiner, haveredskaber etc. i al ensomhed. Eller i selskab med den eller de person/ager jeg nu kan lokke med op. I dag bliver det min gode fader, der ledsager mig til det nordsjællandske og møder huset i al sin beskedne pragt og vælde. Missionen i dag bliver at lære hvordan jeg fyrer op i en brændeovn. Efter Miljøstyrelsens seneste diktering. En nærliggende mission bliver ligeledes at rense tag, så moset deroppe ikke holder vinterfest – så det bliver noget med stige, kost og hvad man nu skal bruge af udstyr til at rense tag. Jeg overtager huset med inventar, men de nuværende ejere skal naturligvis have de kæreste ejendele med sig hjem, så jeg er dælme spændt på at se, hvad der venter deroppe. Om der stadig er nogle fede retroting, eller om børnebørnene har ribbet huset for alt det seje, så det eneste jeg får glæde af er at slæbe alt det grimme til storskrald – og hertil kræver det nok en jydeanhænger og opdatering af mine kvalifikationer som billist til at håndtere sådan et vedhæng. Det er derfor det hele er så smadder spændende og smadder skræmmende. Men jeg er så klar til at møde det nye og ukendte. Jeg er også klar til at, til sommer, ligge og fise den af med alle mine dameblade i en behagelig hængekøje!

e3c13ae8badebb2d2c94e053dd01f2a4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *