Det lille køkken

inspiration-køkken

Et af de projekter, som jeg rimelig med det samme agtigt agter at kaste mig over, er at shine det utrolig grimme lille sommerhuskøkken en lille bitte smule op. Et projekt jeg også har haft rimelig succes med herhjemme. Men hvor der er en sort væg og en glødepære herhjemme, skal sommerhuskøkkenet være helt gennem romantisk og luftigt – så den får på alle tangenter! Det er det fede ved at have sommerhus. Så kan man jo gå fuldstændig amok med flere forskellige stilarter! Og sikke jeg vold-elsker Pinterest; der er jo alt muligt lækkert billedlir så man nærmest dåner af inspiration overload! Her oven ses min debutcollage – et billedmix af min inspiration, og stoffet, som jeg flasher i nederste venstre hjørne på collagen, har jeg fundet i Stof og Stil som i følge en af mine stofkyndige veninder skulle være en af byens førende stofpushere. Jeg er stadig i tænkeboks hvad den ustyrligt grimme bordplade angår, om man kan male det over, eller sætte noget klistermærkepapir på? Men måske der er nogle kloge hoveder derude, der kan tippe om hvordan man håndterer en sådan uden at skifte ud. For jeg skal trods alt prioritere benhårdt mellem sommerhusinvesteringerne – og dem kommer der mange flere af!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *