Sommerhus i Jylland

Denneher weekend er jeg med veninderne i sommerhus ved Hvide Sande. Længere vestpå kan det ikke blive. Sommerhusene her er anderledes i forhold til dem jeg kender til, ligesom landskabet også er det. Bølgede klitter, vesterhavsvind, meget himmel og blå farver. Pæne, store, velfriserede huse med alle tænkelige faciliteter. I kontrast til Kulhuse, hvor alle husene må siges at være unikke hver og en – herimellem mange vakkelvorne huse! Men dejligt at få inspiration til hvordan andre gør med deres sommerhuse. Der er ingen tvivl om at man skal involvere områdets karakter i indretningen. Her er det noget med blå farver, måger og vind. Hjemme hos mig må det snarere blive grønne farver, skovens dyr og ild. Glæder mig allerede til næste gang jeg har tid til en weekend i Kulhuse. Nu skal der snart ske ting og sager med huset!

IMG_0060-0.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *