Sommerhusinspiration

IMG_0038
Sommerhuset set udefra. Vi skal også have malerkosten frem på et tidspunkt!

I morgen skal jeg op til sommerhuset i Kulhuse. Har ikke været deroppe i to uger. Så jeg glæder mig dælme til at komme op til skovens friske luft, lufte ud og fyre godt op i brændeovnen.

Weekendens mission bliver at vise min veninde hytten og at vi skal gå en tur i Nordskoven. Og i den praktiske ende satser jeg på at få malet murstenene omkring pejsen og forhåbentlig også give toilettet samme tur. For nu skal huset altså ikke have institutionsgule mursten eller halvfjerdserorange toilet længere.

Og så har jeg købt nogle lyserøde/natur tæpper som gulvet vil elske.

Jeg har lige ryddet op i min Pinterest og sorteret de billeder, der tidligere bare lå hulter til bulter, i disse fem temaer i allerbedste magasin-style:

  1. Moderne mormor
  2. Udeliv
  3. Nordisk
  4. Svensk sommeridyl
  5. Skovtema

Lyder alt ikke bare mere cool i kategoriseret form? Moderne mormor skulle være the shizzle, det siger Bolig Magasinet i hvert fald!

Pinterest rummer helt abnorme mængder af inspiration, så det er svært at lægge sig fast på en stil – men jeg tror jeg vil køre efter moderne mormor indenfor og så en blanding af nordisk og skovtema udenfor.

Skærmbillede 2015-01-29 kl. 22.11.49

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *