Væg til væg gulvtæppe

Bare sådan et inspirationseksempel... det på gulvet er sisal!
Bare sådan et inspirationseksempel fra Pinterest… det på gulvet er sisal!

En af de ting, jeg syntes var rare i sommerhuset i weekenden, var faktisk, at der var tæppe på gulvet. Så det ikke var så koldt for fødderne. Mit sommerhus har lige nu de allergrimmeste gulve; nogle steder er der lagt noget nyt klikgulv, der ser så kunstigt ud ud. Andre steder, i det ene soveværelse for eksempel, er det originale gulv bevaret (brædder), køkkenet er prydet af et skævt laminatgulv og så eksisterer der et noget småklamt væg til væg tæppe i “entreen”. Toilettet har også originale gulve. Så planen er, at der skal ensrettes i hele hytten; kunne sikkert godt få held med at få originalgulvene frem og så behandle dem. Men så ville det helt sikkert blive en pivkold fornøjelse for de arme fødder. Så nu har jeg overvejet om et lysere sisaltæppe på væg til væg måden skulle være sagen. Skulle være noget godt naturmateriale til sommerhuse. Det vækker lidt minder om firserne frem. Små børnefødder på noget kradsende tæppe. Men måske man kan style sådan noget sisal på en fed måde, så det bliver luftigt og sommerhusagtigt. Med mindre, fine tæpper ovenpå. Noget med lidt lyserødt i a la det her tæppe fra House Doctor. Nogle meninger?

Ad0330

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *